Home BlogBergHOFF-winactie: wedstrijdreglement
Terug naar het overzicht ›
Gepost op 14 september 2018 in Acties & Evenementen

BergHOFF-winactie: wedstrijdreglement

Proficiat gewenst aan onze winnaar, Nathalie! Wij wensen je alvast veel kookplezier toe!

 

WIN: de 7-delige kookpottenset ‘Essentials’ van BergHOFF t.w.v. 256 euro!

Wat moet je doen

Koop iets in de DEBA webshop voor 5 oktober (eender wat) en vermeld bij je online aankoop ‘Berghoff actie’ als opmerking. Op vrijdag 5 oktober wordt de gelukkige door een onschuldige hand getrokken. De prijs kan door de winnaar worden afgehaald in de winkel in Belsele (Sint-Niklaas).

De voorwaarden op een rijtje

 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door DEBA Meubelen NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Lokerse Baan 10, 9111 Belsele (hierna “DEBA” genoemd).

 2. Door deel te nemen aan deze winactie geven deelnemers aan akkoord te gaan met de voorwaarden van dit reglement. Deze winactie is enkel geldig voor deelnemers ouder dan 18 jaar.

 3. DEBA behoudt zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. DEBA kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

 4. DEBA behoudt zich het recht om een deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien deze deelnemer op enige wijze in strijd handelt met dit reglement of anderszins onrechtmatig handelt jegens DEBA.

 5. Deelname aan deze wedstrijd is gratis en verbindt geenszins tot de aankoop van welk product of dienst dan ook.

 6. Elke deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen. Bij meerdere deelnames wordt enkel rekening gehouden met de eerst ontvangen deelname.

 7. De winnaar ontvangt de 7-delige kookpottenset ‘Essentials’ van BergHOFF. De prijs is niet omwisselbaar in geld of waardebon.

 8. De winnaar wordt gekozen op basis van willekeurige trekking van de namen van de deelnemende personen. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht via mail en Facebook.

 9. De trekking van de winnaar vindt plaats op vrijdag 5 oktober 2018.

 10. Er wordt contact opgenomen met de winnaar omtrent de datum voor ophaling van de gewonnen prijs. De winnaar zelf dient zich aan te melden voor 31 oktober 2018. Na het verstrijken van deze periode, heeft de winnaar geen recht meer op ontvangst van deze prijs.

 11. Deze promotie gaat uit van DEBA en wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook. Deze wordt alsook niet geassocieerd met Facebook.

 12. Om deel te nemen aan de wedstrijd dien je een online aankoop te verrichten op www.debameubelen.be tussen 29/08/18 en 05/10/18 en als opmerking ‘Berghoff actie’ te vermelden.

 13. De actie werkt niet met terugwerkende kracht, indien je "Berghoff actie" bent vergeten te vermelden kom je niet in aanmerking met deze aankoop.

 

Tina Van Brussel van de afdeling receptie

Hoi,

Ik ben Tina van de afdeling receptie. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.