Terug naar het overzicht ›
Gepost op 02 januari 2020 in Trends

De Recircle Matras

DEBA Meubelen engageert zich al geruime tijd voor een beter leefmilieu. Vraag dat maar aan de vele zonnepanelen die bovenop ons magazijn liggen. Hierdoor produceren we al jaren onze eigen energie. Vanaf nu kan je bij Deba ook bewust kiezen voor een revolutionaire matras, die extra zorg draagt voor een duurzame toekomst: De Recircle Matras.

Deze matras bestaat uit materialen die allen gerecycled zijn of 100% gerecycled kunnen worden wanneer de matras aan vervanging toe is. Het is essentieel om zo veel mogelijk materialen te hergebruiken indien we willen werken naar een duurzame toekomst. Een circulaire manier van matrassen maken is dus waar Recircle voor staat. Wees gerust: deze matras bewijst dat het mogelijk is te denken aan toekomstige generaties zonder toegevingen op vlak van slaapcomfort! 

Unieke Kwaliteit en Hygiëne

De Recircle matras is voorzien van een comfortlaag in Labyrinth, een materiaal dat op verschillende vlakken uniek is. Het is heel elastisch en sterk, voor hoogwaardig ligcomfort. Hiernaast is het uiterst ventilerend, hypoallergeen en niet-toxisch, voor een hygiënische en gezonde slaap. Natuurlijk is het ook 100% recyclebaar

Aan Alle Kanten Ondersteund

Een Recircle matras zorgt met 7 comfortzones pocketvering voor een uitgebalanceerde ondersteuning van je lichaam. De veren lopen volledig van de ene naar de andere kant door (side to side). Hierdoor is er geen schuim nodig, wat later de recycling van de matras nog makkelijker maakt. Bovendien is een Recircle pocketvering gemaakt van veren in staal, die 100% herbruikbaar zijn.

Tweede Leven Voor Jeans

De matrasstof van een Recircle matras is gemaakt uit gerecycleerde jeansvezels. Jeans die niet meer wordt gedragen, is nog heel geschikt om nieuwe garens voor matrasstof van te maken. Deze matrasstof is niet alleen goed voor het milieu, maar absorbeert ook prima het vocht. Ton slotte is het nog eens aangenaam zacht op de koop toe. 

Kom deze indrukwekkende matras van ervaren slaapexpert Polypreen ontdekken in de Deba showroom, op afdeling 9.

 

Recycle + Circle = Recircle

Gunther David van de afdeling opbergen

Hoi,

Ik ben Gunther van de afdeling opbergen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.