Terug naar het overzicht ›
Gepost op 01 december 2018 in Acties & Evenementen

Gratis levering van seniorenkamers en relaxen

Bij DEBA Meubelen streven we het hele jaar door naar de best mogelijke klantenservice, en dit eindejaar gaan we nog een stapje verder. Zo zorgen we ervoor dat je helemaal relaxed het nieuwe jaar in kan gaan. Want bij aankoop van een relaxfauteuil of seniorenkamer in december leveren wij deze gratis! We bezorgen de meubelen zorgvuldig aan huis, pakken deze uit, verzorgen de montage en nemen de verpakking netjes weer mee, zodat jij / jouw vrienden / familie / buren / toevallige voorbijgangers gespaard blijven van deze verhuiszorgen. Het ultieme eindejaarsgeschenk voor jezelf en de dierbare mensen om je heen, lijkt ons. Graag gedaan ;)

Lees hieronder de voorwaarden.

Actie seniorenkamers & relaxzetels:

Bij aankoop van seniorenkamers en relaxfauteuils t.w.v. minimum 750 euro:

 • Gratis drempellevering t.w.v. 65 euro!
  • Een drempellevering = geleverd binnen 40 km op het gelijkvloers in de 1ste ruimte (bv. inkom of garage)
 • Een montagekorting t.w.v. 30 euro! 
  • We bieden je graag een levering à la carte aan: Leveren van de meubelen in een ruimte naar keuze, uitpakken, monteren en/of het afval meenemen. Hiervoor krijg je een bestedingsbudget van 30 euro cadeau. Lees: de full service levering van een relaxfauteuil wordt in de meeste gevallen volledig gratis. Ook indien je niet kiest voor een montage à la carte krijg je deze 30 euro cadeau.
   LET OP: op het moment dat de meubelen thuis gemonteerd worden betaal je de normale montagekosten (prijs per uur) aan de monteurs, aangezien de korting reeds in mindering werd gebracht op de verkoopovereenkomst.

Relaxfauteuils

Een relaxfauteuil is een 1-zit zetel met een relaxfunctie (manueel of elektrisch).
Je vindt ze terug in onze vernieuwde afdeling relaxzetels en online onder de categorie 'Relaxzetels'.

Hukla - VitaPlus10

Seniorenkamers

Onder seniorenkamers verstaan we slaapkamermeubelen aangepast aan de noden van senioren, die zich bevinden in de afdeling 'senioren' op de slaapafdeling in de winkel en online onder de categorie 'Senioren'.

Concreet gaat het om volgende modellen:

 • Alle meubelen van Jooken
 • Rauch: model 'Emilia' en 'Evelyn'
 • Frans Bijnen: model 'Nina' en 'Alpha'

Rauch - Evelyn

Wat met online bestellingen?

Goede vraag! Bij een online bestelling duid je aan wat voor levering je wenst (zelf afhalen of leveren, monteren, afval meenemen), je betaalt zoals gewoonlijk enkel het voorschot van 20%. De korting zal niet automatisch verrekend worden in het winkelmandje, maar wij doen achteraf het nodige! We controleren je verkoopovereenkomst manueel, en verrekenen dan je korting, zodat je bij eindbetaling de verminderde prijs betaalt. Je kunt de status van je bestelling en openstaand saldo steeds opvolgen in je online account. 

Deze actie is geldig van 1 t.e.m. 31 december 2018. Actie niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties.

 

Greetje Meersman van de afdeling wonen

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling wonen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.