Terug naar het overzicht ›
Gepost op 04 januari 2021 in Acties & Evenementen

Henders & Hazel solden

Henders & Hazel heeft alles in huis om je interieur stijlvol in te richten. Unieke meubels en accessoires met een ziel, die je interieur persoonlijk maken. Of je nu van reizen houdt, sporten, een culinaire fijnproever bent, of je houdt van pure luxe of gezelligheid met vrienden... Henders & Hazel geeft je interieur alles wat je nodig hebt om te genieten. 

In deze blog blijf je op de hoogte van de lopende acties van Henders and Hazel, en kun je de actuele folder en catalogus raadplegen.

Solden!

Op heel wat artikelen van Henders & Hazel krijg je tijdens de solden een mooie korting. Ontdek de promo's in hun nieuwe folder hieronder, in onze winkel en webshop.

Foto: Henders & Hazel - Zembla

 Nieuwe Folder

Op zoek naar wat meer inspiratie? Ontdek hier de laatste promofolder van Henders and Hazel:

 Acties geldig van 04.01.2021 t/m 31.01.2021

Deze promoties gelden zowel in de winkel als online. In onze webshop vind je alvast een groot deel terug van de prachtige Henders and Hazel collectie.

Catalogus

Graag wat meer inspiratie? Neem dan een kijkje in de online catalogus van Henders and Hazel voor leuke ideeën om je interieur in te richten. Of richt je tot de website van Henders&Hazel voor de gehele collectie.

 

 

 

Viviane Verheecken van de afdeling verlichting

Hoi,

Ik ben Viviane van de afdeling verlichting. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.