Terug naar het overzicht ›
Gepost op 31 juli 2014 in DIY

Het geheim bij zelf bloemdecoratie maken

Heb je wel eens voor dat je prachtige bloemdecoratie ziet staan in winkels, waarvan je denkt, dat wil ik ook? Ontdek hier het geheim om zelf prachtige bloemdecoratie te maken.

Bloemdecoratie is een kunst, daar moeten we niet flauw over doen. Maar met deze vier doodsimpele, efficiënte richtlijnen ben je toch voorgoed vertrokken!

1. Gebruik plakband. Dat is hét geheim achter een mooi, vol boeket. Maak er een raster mee over de met water gevulde vaas, en laat tussen de stroken plakband genoeg plaats voor meerdere stengels.2. Knip de takken wat bij, zodat ze perfect zijn aangepast aan de grootte van je vaas. Plaats ze vervolgens in het ‘plakbandraster’ en vul aan met wat groen. Maak het geheel kleurrijker en gevarieerder door nog enkele bloemen in te passen. TIP: zorg ervoor dat de stengels lang genoeg zijn, zodat ze niet door het groen bedolven worden.3. Nu is het tijd voor de basisbloem. Vul er de vaas mee tot je een vol bloembed verkrijgt waar ook kleinere accentbloemen in voorkomen.

4. Werk het geheel af met nog enkele accentbloemen.

Met deze tips creëer je gegarandeerd de perfecte bloemdecoratie, en is het jouw beurt om te pronken bij de vrienden!Original blog by Angela Esposito

Neem ook zeker een kijkje bij een glimps van ons aanbod decoratie.

Gunther David van de afdeling opbergen

Hoi,

Ik ben Gunther van de afdeling opbergen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.