Terug naar het overzicht ›
Gepost op 23 oktober 2023 in Acties & Evenementen

Klantendagen 2023

Hoeraaa, het is weer feest bij DEBA Meubelen en jij bent uitgenodigd!

Wat ooit begon als een vriendelijke en bescheiden manier om onze klanten te bedanken voor hun vertrouwen is uitgegroeid tot een gezellig evenement waar iedereen welkom is. 

De DEBA klantendagen zijn het ideale moment om onze gezellige winkel in feeststemming te ontdekken. Je geniet van mooie kortingen op alles, prachtige cadeaus, diverse winacties, een glaasje cava, een foodtruck, kinderanimatie en een uiterst gezellige winkelsfeer!  

Wanneer?

 24 t.e.m. 5 november 2023

Openingsuren:

  • Ma - zat: van 10u00 tot 18u00
  • Zondag: van 13u00 tot 18u00
  • Gesloten op dinsdag
  • Open woensdag 1 november van 13u00 tot 18u00


Of shop 24/24 online in onze webshop!

Kies zelf je korting!

Je kan zelf jouw korting bepalen. Zo kun je per aankoopschijf van €100 aan meubelen kiezen voor een cadeaubon van 10 euro of een korting van 5 euro directe korting.

*Waardebon geldig voor aankopen vanaf 01/12/2023, geldig gedurende 1 jaar en op alle productcategorieën.
**Korting niet geldig op maatwerk, keukens, toonzaalmodellen, onderhoudsproducten en diensten (bv. levering en montage), deco en verlichting

Rad van fortuin

Bij een aankoop van €1.500 krijg je de kans om aan het rad te draaien en mooie geschenken te winnen, zoals een cadeaubon ter waarde van €150, een cadeaumand met heerlijke Italiaanse delicatessen, een prachtig veldboeket en nog veel meer!

Boutique Botanique maakt ter plaatse verse boeketten die je woonkamer extra opfleuren. Win je geen boeket aan het rad? Dan kan je ook nog altijd een vers boeket aankopen natuurlijk! ;) 

Stoelendans

Tijdens de twee weekends van de klantendagen kun je elk uur in de namiddag deelnemen aan de stoelendans. Degene die als laatste overblijft, wint een cadeaubon ter waarde van 100 euro! Je kan het wedstrijdreglement hier even nalezen. 
 
 

Zoek de DEBA stoel en win €750

Tijdens de twee weekends van de klantendagen verstoppen we in totaal vier keer een stoel op vier verschillende locaties in het Waasland en omstreken. De locatie van de stoel wordt live gedeeld via sociale media, en je wordt ook gevraagd een specifiek voorwerp mee te nemen. Dus houd zeker onze sociale media in de gaten! We zullen live gaan op Facebook en YouTube én je kan onze tips volgen via Instagram en Facebook. Zo blijf je zeker van alles op de hoogte!
 
Degene die als eerste de stoel vindt en het specifieke voorwerp meebrengt, wint een cadeaubon ter waarde van 750 euro!
 
 

-10% op verlichting en decoratie

Gedurende de klantendagen geven we 10% korting op alle verlichting en deco artikelen*. Met merken als LucideEgloPTMD, en Pomax breng je zeker sfeer en gezelligheid in huis!

*Niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Keukenactie

Denk je erover een nieuwe keuken te plaatsen? Dan is dit het perfecte moment! Ontvang t.e.m. 5 november een geweldige korting van 30% op kasten en 20% op toestellen!

Kom langs en we realiseren samen de keuken van je dromen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek hier een greep uit onze realisaties.

 

15% korting op maatwerk Noteborn

Bij aankoop van een nieuwe maatkast van Noteborn, ontvang je een mooie korting van -15%

Bekijk al onze realisaties en maak een afspraak!

Kinderanimatie

Je kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in onze kinderhoek achteraan in de bar, terwijl jij kunt genieten van een hapje en drankje. In de twee weekends en op woensdag 1 november voorzien we ook toezicht met kinderanimatie, zodat je zonder zorgen kan winkelen. Zo zal er een kindergrime en een ballonnenplooier aanwezig zijn om hen te vermaken!

Iedereen is welkom

De DEBA klantendagen zijn het ideale moment om onze gezellige winkel in feeststemming te ontdekken. Jij komt toch ook?

Voor wie er niet bij kan zijn gelden de kortingen en cadeaus ook in de webshop!

Kelly De Cock van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Kelly van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.