Home BlogMaatregelen coronavirus
Terug naar het overzicht ›
Gepost op 13 maart 2020 in DEBA Werkwijze

Maatregelen coronavirus

Beste klanten,

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze topprioriteit. Daarnaast willen we jullie een zo goed mogelijke service aanbieden, daarom gelden momenteel volgende maatregelen:

#kooplokaal korting

Op dit moment is het belangrijk dat iedereen kan genieten van een gezellige thuis. En daarvoor mag je op DEBA rekenen. Onze webshop blijft open en we zullen, zoals je van ons gewoon bent, ons uiterste best doen om jullie verwachtingen maximaal te vervullen. Daarom geven we 10% korting op de volledige collectie en verlagen we de leveringskost tijdelijk van €65 naar €35. Wist je trouwens dat er duizenden producten uit voorraad leverbaar zijn?

De huidige werking

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en in het belang van ieders gezondheid zal de toonzaal tot nader order gesloten zijn. Ook het DEBA Café is gedurende deze hele periode gesloten.

Geplande leveringen kunnen voorlopig nog doorgaan zoals afgesproken. Dit echter onder strikte voorwaarden qua social distancing en hygiëne. Gelieve de medewerkers geen hand te geven en voldoende afstand te behouden.
We vragen om tijdens onze montage de ruimte goed te verluchten, en niet in dezelfde ruimte als onze monteurs te vertoeven. Onze monteurs hebben ontsmettingsalcohol ed met zich mee, en zullen hun handig grondig ontsmetten voor en na de werken.
Indien jij of een gezinslid zich niet goed voelt, gelieve ons telefonisch te verwittigen. We plannen dan samen met jou een ander moment in. 

Nieuwe leveringen: onze klantendienst contacteert proactief elke klant waar er bestellingen voor klaar staan. We zoeken samen naar een oplossing op maat.

Afhalingen zijn momenteel niet meer mogelijk. Indien nodig kan je steeds contact opnemen met onze leveringsdienst. Dan zoeken we samen met jou naar een gepaste oplossing op maat. Dit kan via +32 (0)3 722 92 80 of leveringen@debameubelen.be

De klantendienst en leveringsdienst blijven beschikbaar via telefoon en e-mail. Bij vragen kun je steeds telefonisch contact opnemen op het nummer +32 (0)3 722 92 95 of mailen naar info@debameubelen.be. Het keuzemenu '2' afhalingen (eventueel met huurwagen)' wordt momenteel niet bemand op onze telefooncentrale.

Hou er ook rekening mee dat producten die besteld moeten worden een mogelijke vertraging hebben gezien de productiecapaciteit van sommige fabrikanten sterk verminderd is, of stil ligt.
Artikelen die op voorraad zijn worden gereserveerd, maar deze kan je voorlopig nog niet afhalen. Voor een levering kunnen we een oplossing op maat uitwerken.

Deze maatregelen zijn sterk afhankelijk van de informatie en richtlijnen die we ontvangen van de overheid, en dit kan dagelijks veranderen. Volg dan ook nauwgezet onze website en sociale media op voor alle updates.

Wij hopen op jullie begrip en wensen iedereen van harte een goede gezondheid toe!

Het DEBA Team

 

 

 

Greetje Meersman van de afdeling wonen

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling wonen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.