Home BlogFRED. actie!
Terug naar het overzicht ›
Gepost op 04 november 2019 in Acties & Evenementen

FRED. actie!

Fred is een modern, elegant én ergonomisch bed van Revor, bestaande uit een aluminium bedframe met geïntegreerde lattenbodem en een zwevend hoofdbord. Fred heeft het allemaal! Bovendien haal je dit prachtige design nu voordelig in huis, met een gratis hoofdbord bij aankoop van een Fred bed met matras! 

Actie

  • Gratis hoofdbord ter waarde van €420 (prijs op basis van een 2-persoonsmodel)
  • Geldig bij aankoop van een Fred bodem met Revor matras, te verkrijgen in onze winkel
  • Actie geldig van 10 augustus t/m 31 december 2019

Over FRED.

Het Fred bed is opgebouwd uit een aluminium frame met een hoogte van net geen 10 cm. Dit bedframe is beschikbaar in 2 kleuren: metallic en antraciet. Dit frame wordt gedragen door moderne pootjes in uniforme kleur. De pootjes zijn 24 cm hoog en zorgen voor de nodige stevigheid en elegantie.

De geïntegreerde lattenbodem is ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën, met 3 flexibele latten per houder. Bij het indrukken van één van de latten zullen de omliggende latten reageren om de neerwaartse druk op te vangen en te verdelen. In totaal heeft deze bodem 45 flexibele houten latten per ligvlak, in een moderne carbonkleur die past bij het frame.

Fred wordt ook gekenmerkt door zijn zwevend hoofdbord, dat optioneel bij het bed kan genomen worden. De afgeronde hoeken zorgen voor een moderne look. Dit hoofdbord is verkrijgbaar in een stofkleur naar keuze. Zo stel je zelf jouw ideale Fred bed samen.

Nog een leuk weetje: Het design van dit prachtige bed kreeg in 2019 een DesignX50 award!


Ontdek het stijlvolle Fred bed in onze webshop en toonzaal! Vraag gerust het advies van onze verkopers voor het samenstellen van jouw ideale FRED. Zij staan je met plezier te woord.

Gunther David van de afdeling werken & studeren

Hoi,

Ik ben Gunther van de afdeling werken & studeren. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.