Terug naar het overzicht ›
Gepost op 21 februari 2022 in Merken

Nieuw bij DEBA: Sensoo zetels

Ons assortiment werd uitgebreid met een nieuw merk: Sensoo! Dit jong en vernieuwend merk kwam met een nieuw concept op de markt: zetels met een perfect comfort, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Benieuwd wat dit exact inhoudt? Lees en kijk verder. 

Persoonlijk zitcomfort

Hou je van een steviger zitcomfort of net een iets zachter? Afhankelijk van jouw voorkeur kan je het zitcomfort per zitplek van de zetel aanpassen. Met een eenvoudige draai aan de knop onderaan de zetel regel je zelf de hardheid. Deze uitvinding maakt het mogelijk dat iedereen in de zetel echt heerlijk zit. Daarnaast kan je de hoofdsteun ook omhoog plaatsen. Een rustgevend avondje series kijken wordt nu nog gezelliger dankzij de Sensoo zetels. 

Pivot, pivot, PIVOT - Sensoo maakt er een einde aan

Comfort in alle vormen is belangrijk voor dit merk. Meubels moeten eenvoudig in je woning geraken en moeten snel in elkaar zitten. Veel onderzoek later en de perfecte oplossing werd gevonden. De zetels worden in praktische dozen geleverd, zo geraken ze zelf door de kleinste deuropening! De montage van deze zetels gebeurt zeer snel. Bekijk het filmpje hieronder om het met je eigen ogen te ontdekken. 

Eindeloze mogelijkheden

Stem jouw nieuwe zetel af op jouw interieur en woonstijl. Je hebt keuze uit verschillende stoffen en kleuren, kies jij voor een neutrale kleur of een mooie blikvanger? Daarnaast heb je keuze uit een 1-zit, 2-zit, 2.5-zit, 3-zit en hoekzetels, al dan niet met bijpassende voetbank. Laat je hieronder alvast inspireren! 

 

Luc Gdpr van de afdeling wonen

Hoi,

Ik ben Luc van de afdeling wonen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.