Home BlogGratis bedtextiel
Terug naar het overzicht ›
Gepost op 10 september 2019 in Acties & Evenementen

Gratis bedtextiel

In september is het slaapactie bij DEBA! Droom je al een tijdje van een nieuw bed, een nieuwe boxspring of matras? Dan is het nu tijd om je dromen waar te maken, zodat je voortaan kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

De actie

Koop je in september een bed, boxspring, matras of bodem, dan krijg je van ons een cadeaubon t.w.v. 20% van je aankoop om te besteden aan bedtextiel. Dit bedrag is geldig op de gehele collectie beddengoed: hoofdkussens, donsdekens, hoeslakens en dekbedovertrekken.

Zo kun je je nieuwe bed meteen in een nieuw jasje steken, en ben je zeker dat je voortaan op wolkjes slaapt!

Online

Deze actie geldt ook online! Als je via de webshop een bed, boxspringmatras of bodem koopt maken we voor jou een cadeaubon en geven we deze mee bij afhaling of levering van je artikelen. Met deze cadeaubon kun je naar hartenlust shoppen om je nieuwe bed aan te kleden!

 Foto: Dekbedovertrek Walra - A touch of gold (79,95,-)

Actievoorwaarden

  • Koop een boxspring, bed, matras of bodem en krijg een cadeaubon t.w.v. 20% van je aankoopbedrag om te besteden aan bedtextiel (kussens, donsdekens, hoeslakens, dekbedovertrekken)
  • Er dient een verhoogd voorschot betaald te worden (met uitzondering van online aankopen) van de waarde van de cadeaubon bovenop het standaard voorschotbedrag.
  • Bij online aankopen wordt de cadeaubon pas bezorgd op moment van afhaling of levering.
  • Actie loopt bovenop lopende acties en promoties
  • Actie geldig van 1 t/m 30 september 2019
  • Bij annulatie of retour van de aankoop vervalt het recht op de cadeaubon en dien je de cadeaubon (of bij reeds besteed, de waarde ervan) terug te geven.

 

Luc Gdpr van de afdeling wonen

Hoi,

Ik ben Luc van de afdeling wonen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.