Terug naar het overzicht ›
Gepost op 14 juni 2017 in Interieurtips

Nieuw: strak, modulair, kwaliteitsvol en Belgisch design

Op zoek naar moderne, strakke designmeubelen van hier?
Maak kennis met een nieuw ultra-modulair kastensysteem, opgebouwd vanuit een strakke geometrie met een ragfijne afwerking en slimme details. Dit programma kan volledig aan jouw persoonlijke stijl en noden aangepast worden.

KWALITEIT | AUTHENTICITEIT | FLEXIBILITEIT | MODULARITEIT

Geometrische eenvoud vormt de basis van dit krachtig en flexibel programma.
Combineer diverse kleuren en materialen en creëer in een handomdraai een uniek meubel, samengesteld naar jouw wensen en beschikbare ruimte. Leuk voor in je woon- en eetkamer, maar dit programma past ook perfect in de slaapkamer, kinderkamer en kantoor.

EERLIJK MATERIAAL EN KLEURGEBRUIK

De meubelen zijn leverbaar in 4 tinten eik en vintage eik. Voor de afwerking kan je kiezen tussen 4 verschillende kleuren mat en gepoederlakt MDF. Poederlak is uiterst krasbestendig, milieuvriendelijk en antibacterieel. Het heeft een lange levensduur en staat garant voor een naadloze en homogene afwerking.

De eikenhouten tafels zijn voorzien van tabletten in Fenix hogedruklaminaat. Dit hoogwaardige laminaat is uiterst bestand tegen vlekken en krassen. Bovendien is het bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

TIJDLOZE VORMGEVING EN HOOGWAARDIGE KWALITEIT STAAN GARANT VOOR EEN LANGE LEVENSDUUR

Deurfronten, ladefronten, open vakken, zijkanten, tabletten, boekenplanken, tafels en salontafels worden in diverse materialen geproduceerd. De mogelijkheid om verschillende kleuren en materialen te combineren levert niet alleen een authentiek karakter aan ieder meubel, maar geeft je ook de mogelijkheid om verrassende en originele combinaties te maken.
Daarbovenop staat duurzaamheid centraal doorheen de hele productie: zowel het materiaalgebruik als de keuze van de afwerkingsproducten zijn ecologisch verantwoord.

STEL JE DROOMMEUBEL SAMEN IN ONZE TOONZAAL

Onze verkopers staan je graag bij met het nodige professionele advies omtrent de vele mogelijkheden van dit programma.
Maak een afspraak of wandel gewoon onze toonzaal binnen.

Luc Gdpr van de afdeling wonen

Hoi,

Ik ben Luc van de afdeling wonen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.