Terug naar het overzicht ›
Gepost op 29 augustus 2022 in Trends

Top 10 populairste stoelen

 

Lees snel verder en ontdek onze top 10 populairste en best verkochte stoelen!

1. Maxfurn - Dalma

De eerste plaats voor best verkochte en populairste stoel gaat naar.. stoel Dalma van Maxfurn! Dalma is een stijlvolle en tijdloze armstoel op zwarte poten. De bekleding is beschikbaar in 3 kleuren: cognac, softyl steel en softyl pebble. Ook leuk om verschillende kleuren te combineren met elkaar! Kortom een tijdloze, kwalitatieve stoel voor een mooie prijs.

2. Maxfurn - Spot

Op de tweede plaats staat ook een stoel van het geliefde merk Maxfurn, namelijk de kuipstoel Spot. Het mooie ontwerp is ook beschikbaar in 3 kleuren: cognac, softyl steel en softyl pebble.

3. Richter Young Design - Josephine

Stoel Josephine is een moderne stoel met een retro randje. Je kan kiezen uit zowel stoffen als velvet bekleding en een ruim aanbod aan kleuren. Mix en match er maar op los!

4. Kave Home - Konna

Armstoel van Kave Home beschikbaar in diverse uitvoeringen. Ga jij voor minimalistisch beige, velvet groen of toch liever voor boucléstof? 

5. Maxfurn - Ralph

Tijdloos met een knipoog naar industriële stijl, dat is de stoel Ralph van Maxfurn. De metalen spinpoot en contrastbies geven deze stoel een trendy design. Beschikbaar in verschillende kleuren.

6. Richter Young Design - Wilma

Betaalbaar en stijlvol? Dan zit je zeker goed met de Wilma kuipstoel.

7. Perfecta - Claudio

Oneindig veel mogelijkheden met de Claudio stoel van Perfecta. Je hebt keuze uit maar liefst 10 kleuren zitting en 18 kleuren onderstel. Bovendien is hij ook beschikbaar als barstoel. Laat jouw creativiteit maar de volle loop gaan! 

8. Kave Home - Trap

Trap van Kave home is een industriële stoel met een stoere uitstraling. Beschikbaar in 2 prachtige bruintinten.

9. Meubar - Bristol

Klassiek landelijke en tijdloze stoel? Dat is Bristol van Meubar. Beschikbaar in 2 prachtige grijstinten.

10. Richter Young Design - Ranja

De nummer 10 gaat naar stoel Ranja van Richter Young Design. Een moderne stoel met een retro kantje. Voor de velvetbekleding heb je keuze uit 3 prachtige kleuren.

Shop al onze stoelen in de toonzaal of online in onze webshop!

Gunther David van de afdeling opbergen

Hoi,

Ik ben Gunther van de afdeling opbergen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.