Terug naar het overzicht ›
Gepost op 13 maart 2023 in Acties & Evenementen

WIN €125 én een cadeaumand!

Wedstrijdreglement

WIN een heerlijke cadeaumand met Italiaanse delicatessen én een fikse cadeaubon van €125 door deel te nemen aan onze klantendagen wedstrijd!
Deze wedstrijd vind je op onze Facebookpagina.

1) Deze wedstrijd wordt georganiseerd door DEBA Meubelen NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Lokerse Baan 10, 9111 Belsele (hierna “DEBA” genoemd).

2) Door deel te nemen aan deze winactie geven deelnemers aan akkoord te gaan met de voorwaarden van dit reglement. Deze winactie is enkel geldig voor deelnemers ouder dan 18 jaar.

3) DEBA behoudt zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. DEBA kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

4) DEBA behoudt zich het recht om een deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien deze deelnemer op enige wijze in strijd handelt met dit reglement of anderszins onrechtmatig handelt jegens DEBA.

5) Deelname aan deze wedstrijd is gratis en verbindt geenszins tot de aankoop van welk product of dienst dan ook.

6) Elke deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen. Bij meerdere deelnames wordt enkel rekening gehouden met de eerst ontvangen deelname.

7) De winnaar ontvangt een cadeaumand met Italiaanse delicatessen + een DEBA cadeaubon van €125. De cadeaumand is niet omwisselbaar in geld of waardebon.

8) De winnaar wordt gekozen op basis van willekeurige trekking van de namen van de deelnemende personen. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via een bericht op Facebook. 

9) De trekking van de winnaar vindt plaats 27 maart 2023. 

10) Er wordt contact opgenomen met de winnaar omtrent de datum voor ophaling van de gewonnen prijs. De winnaar zelf dient zich aan te melden voor 27 april 2023. Na het verstrijken van deze periode, heeft de winnaar geen recht meer op ontvangst van deze prijs.

11) Deze promotie gaat uit van DEBA en wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook. Deze wordt alsook niet geassocieerd met Facebook.

12) Om deel te nemen aan de wedstrijd dien je een reactie te plaatsen op de wedstrijdfoto op de DEBA Facebookpagina met bijhorende vraag: Wat vind je het leukste aan de DEBA klantendagen? De sfeer, de cadeaus, de kortingen of de workshops?

Tina Van Brussel van de afdeling receptie

Hoi,

Ik ben Tina van de afdeling receptie. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.