Terug naar het overzicht ›
Gepost op 15 november 2020 in Acties & Evenementen

Xooon actie

De herfst is alweer aangebroken. Dit is hét moment voor een nieuwe start, waarop alles weer even anders mag zijn. Natuurlijk is dit in jouw woning ook het geval! Bij Xooon weten ze wel van aanpakken. Daar zijn ze het gewend om dingen anders te doen, en wat zijn ze daar goed in. Voor eind 2020 ligt de focus meer dan ooit op authentieke, natuurlijke materialen en tijdloze designs. Bovendien geniet je nu van een aantal leuke acties! 

Gratis fauteuil Bueno

Fauteuil Bueno kan een mooie aanvulling zijn als extra zitplaats in je woonkamer. Kies je favoriete frame en kleur in stof of leder, om hem helemaal naar wens samen te stellen. Fauteuil Bueno heeft ongetwijfeld een stijlvolle uitstraling. Mooi en praktisch!

Van 29 oktober t.e.m. 9 december krijg je van ons bij aankoop vanaf €1.750,- aan Xooon meubelen een Bueno fauteuil t.w.v. €349 helemaal gratis! Welke Bueno past in jouw interieur? 

Actievoorwaarden

  • Looptijd van 29.10.2020 t/m 09.12.2020
  • Minimale besteding van €1750 (winkelverkoopwaarde) aan XOOON artikelen
  • Actie niet cumuleerbaar met andere acties, niet inwisselbaar tegen contante
  • Maximum één gratis fauteuil per klant

 

Nieuwe Folder

Het stopt hier niet hoor. Xooon pakt ook uit met nieuwe artikelen in hun mooie, nieuwe folder! Hierbij heb je ook nog enkele interessante kortingen te pakken. Vraag gerust meer info in onze winkel! De folder kan je alvast hieronder even bekijken:

 

Online

Deze promoties gelden zowel in de winkel als online. In onze webshop vind je alvast een groot deel terug van de prachtige Xooon collectie.

 

 

Bert Van Laere van de afdeling Wonen

Hoi,

Ik ben Bert van de afdeling Wonen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.