Terug naar het overzicht ›
Gepost op 04 januari 2021 in Acties & Evenementen

Xooon solden

Het nieuwe jaar is aangebroken. Dit is hét moment voor een nieuwe start, waarop alles weer even anders mag zijn. Natuurlijk is dit in jouw woning ook het geval! Bij Xooon weten ze wel van aanpakken. Voor 2021 ligt de focus meer dan ooit op authentieke, natuurlijke materialen en tijdloze designs. Bovendien geniet je nu steeds van leuke acties! 

In deze blog blijf je op de hoogte van de lopende acties van Xooon, en kun je de actuele folder en catalogus raadplegen

Solden!

Een nieuw jaar, een nieuw interieur. Om het nieuwe jaar goed in te zetten geeft Xooon enkele mooie kortingen. Ontdek de solden promo's in hun nieuwe campagnefolder hieronder, in onze winkel en webshop.

Foto: Xooon - Modena

Nieuwe Folder

Met de nieuwste Xooon folder blijf je op de hoogte van de actuele promo's, nieuwe artikelen en een dosis inspiratie om aan de slag te gaan. Vraag gerust meer info in onze winkel! De folder kan je alvast hieronder even bekijken:

Acties geldig van 04.01.2021 t/m 24.02.2021

Deze promoties gelden zowel in de winkel als online. In onze webshop vind je alvast een groot deel terug van de prachtige Xooon collectie.

Catalogus

Graag wat meer inspiratie? Neem dan een kijkje in de catalogus, het online lookbook van Xooon, voor leuke ideeën om je interieur in te richten. Of richt je tot de website van Xooon voor de gehele collectie.

 

 

 

Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.