Home BlogXooon - Poefset Cadeau
Terug naar het overzicht ›
Gepost op 04 maart 2020 in Acties & Evenementen

Xooon - Poefset Cadeau

De lente komt er alweer aan. Dit is hét moment voor een nieuwe start, waarop alles weer even anders mag zijn. Natuurlijk is dit in je huis ook het geval! Bij Xooon weten ze wel van aanpakken. Daar zijn ze het gewend om dingen anders te doen, en wat zijn ze daar goed in. Vanaf 2020 ligt de focus meer dan ooit op natuurlijke materialen en tijdloze designs. Bovendien geniet je nu van een aantal leuke acties! Scroll verder en ontdek alle voordelen. 

Poefset Roos & Rosi - Helemaal gratis!

De poefjes Roos & Rosi kunnen een erg leuk accessoire zijn in je woon-, eet- of slaapkamer. Het elegante frame in zwart metaal en de zachte velvet stof geven de poefjes een luxe uitstraling. Deze ronde poefjes zijn niet enkel mooi, maar ook enorm praktisch!

Tot en met 1 april 2020 (neen, het is geen mopje) krijg je bij een aankoop vanaf 1500,- aan Xooon meubelen een set Roos & Rosi helemaal cadeau! Welke trendkleur past bij jouw interieur: burgundy, okergeel of jeansblauw?

Coco Maison: -15%

Gedurende de hele maand maart kan je ook profiteren van maar liefst 15% korting* op alle kleinmeubelen uit de interieur- en decoratiecollectie van COCO maison. Heerlijk voordelig winkelen, dus!

Colourful Spring Folder

Het stopt hier niet hoor. Xooon pakt ook uit met nieuwe artikelen zoals de Scandinavisch getinte Vik collectie, of de nieuwe zetel Toledos (waarop je nu ook 10% korting te pakken hebt!). Bekijk hieronder de volledige Colourful Spring folder van Xooon waarbij je alle lopende acties verder ontdekt: 

 

Online

Deze promoties gelden zowel in de winkel als online. In onze webshop vind je alvast een groot deel terug van de prachtige Xooon collectie.

 

 

 *Acties niet cumuleerbaar. Vraag naar voorwaarden in de winkel.

Anne Maes van de afdeling Receptie

Hoi,

Ik ben Anne van de afdeling Receptie. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.