• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing

Witte Scandinavische keuken

Deze trendy Scandinavische keuken is de droom van elke keukenprins(es). In deze keuken is het fijn koken! Niet enkel een praktische inrichting is van groot belang, het oog wilt ook wat! In deze Scandinavische keuken werd gekozen voor houten details en planken. Hier kan je kookboeken, enkele decoratieve elementen zoals planten en vazen toevoegen. Zo creëer je een gezellige omgeving om in te koken.

Keuken Baku

Een keuken in wit met houten details zorgt voor een rustgevende en moderne uitstraling. Een perfecte oplossing als je op zoek bent naar een nieuwe keuken met een tijdloos design. De witte kasten en het werkblad in eikenhout zorgen voor een harmonieus geheel. De houten schapjes geven deze landelijke keuken een creatieve toets, je kunt ze invullen met zowel kruiden, planten als keukenspullen. Zo maak je je nieuwe keuken helemaal eigen. Geniet van deze nieuwe keuken incl. kasten, Zanussi toestellen, sanitair van Franke, en werkblad. Stel jouw eigen Baku keuken samen met hulp en advies van onze keukenexperts.

 

*Vanaf-prijs excl. BTW, levering en plaatsing is €7.499- Voor een volledige offerte kan je terecht bij de verkopers in de toonzaal. 

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.