Hoekzetel

Een hoekzetel wordt steeds populairder. Door te kiezen voor een hoekzetel kun je de ruimte goed benutten. Een hoekzetel kan de standaard optie van bijvoorbeeld 2 banken of een bank en een fauteuil vervangen. Door de vorm van de hoekzetel past de zetel perfect in de hoek van je woonkamer. Hierdoor ben je in verhouding minder kostbare ruimte kwijt en creëer je toch veel zitplekken. Een hoekzetel staat gezellig en aangekleed in je woonkamer.

Hoekzetel kopen?

DEBA Meubelen heeft een zeer ruim aanbod hoekzetels. Hierdoor past er altijd een hoekzetel perfect bij jouw wensen. De hoekzetels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en materialen. Wil je bijvoorbeeld een lederen hoeksalon of een hoekzetel van stof? We hebben prachtige hoekzetels in rustige kleuren zoals een witte of grijze hoekzetel. Mag het wel wat opvallender of warmer? Kies dan voor een cognac hoekzetel of een prachtige blauwe of groene hoekzetel! Wat jouw wensen ook zijn, DEBA Meubelen heeft een geschikte hoekzetel voor jouw huishouden!

Naast hoekzetels heeft DEBA Meubelen ook andere zetels in het assortiment opgenomen. Zo zijn er prachtige L-zetels of U-zetels. Dankzij deze bijzondere vorm geeft het de woonkamer meteen een unieke uitstraling. We hebben diverse design zetels variërent in verschillende prijsklassen. Ga je voor een moderne zetel? Of ga je toch voor een tijdloos model? Natuurlijke kleuren staan prachtig in ieder huis! Bekijk onze beige zetels of cognac zetels en ga voor een rustige sfeer in huis.

Hoekzetel bestellen bij DEBA Meubelen

Alle hoekzetels die verkrijgbaar zijn bij DEBA Meubelen zijn stevig en van hoge kwaliteit. Wil je jouw nieuwe hoekzetel graag in het echt bekijken of even komen proberen? Kom gerust langs in onze prachtige toonzaal. Op deze pagina niet gevonden wat je zocht? Bekijk al onze zetels! Hou ook zeker de afmetingen bij de hand wanneer je een hoekzetel wilt kopen. Zit je beperkt in ruimte? Geen probleem! Je kunt bij DEBA terecht voor een zetel op maat. Zo kun je je zetel per 10 cm op maat laten maken.

Eén ding is zeker als je een zetel wilt kopen: Bij DEBA volgen we steeds de laatste trends op de voet en vernieuwen we continu het assortiment. Zo kun je er zeker van zijn dat DEBA zetels steeds aan de laatste interieurtrends voldoen!

    Luc Gdpr van de afdeling wonen

    Hoi,

    Ik ben Luc van de afdeling wonen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.