Xooon zetel

Op zoek naar een mooie Xooon zetel voor in je woonkamer? Bij DEBA Meubelen ben je aan het juiste adres. In onze webshop én toonzaal kun je verschillende soorten Xooon zetels vinden en bekijken. Xooon staat voor betaalbaar design waar de prijskwaliteit-verhouding in balans is. Deze prachtige zetels van Xooon kun je bij DEBA Meubelen kopen. Naast Xooon zetels heeft DEBA Meubelen ook nog andere meubels van het merk Xooon. Kijk anders eens even verder bij Xooon stoelen en Xooon tafels.

Xooon hoeksalon

Naast zetels heeft DEBA Meubelen ook hoeksalons van het merk Xooon. Tijdloos design dat op een ecologische verantwoordelijke manier is geproduceerd. De Xooon hoeksalon past heel goed bij een modern interieur, maar je kan er ook voor kiezen om een gemixt interieur te hebben met verschillende invloeden. Al eens gekeken naar onze Xooon Urban, Xooon Paxos of Xooon Lima?  Deze eigenzinnige hoeksalons kun je combineren met je eigen stijl.

Zetel Xooon kopen

Via DEBA Meubelen is het mogelijk om de zetels van Xooon te bekijken en ook te kopen. Je kunt eerst inspiratie opdoen via onze webshop en dan later eens langskomen in onze toonzaal. Dan kun je deze Xooon zetels voelen en weet je ook welke je prefereert als je ze hebt uitgeprobeerd. Daarna heb je de mogelijkheid om de Xooon hoeksalon in onze toonzaal te kopen of later in onze webshop. Als je meer informatie wilt over Xooon zetels, kun je altijd met één van onze medewerkers spreken die jou graag te woord staan.

Naast Xooon hebben we ook andere merken voor mooie zetels die wellicht bij jou in de woonkamer passen. Heb je al eens gekeken naar merken zoals Franco Ferri, Riverdale, Furninova of Henders & Hazel? Je kunt ook altijd even kijken bij Xooon zelf om te zien of er misschien andere meubels bij je gekozen bank passen.

    Gunther David van de afdeling werken & studeren

    Hoi,

    Ik ben Gunther van de afdeling werken & studeren. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.