• Gratis 3D tekening
 • Volledig op maat
 • Beste prijs/kwaliteit
 • 10 jaar garantie
 • Deskundige plaatsing
2951 reviews

Houten keuken

Veel mensen hebben een houten keuken, en wij bij DEBA snappen waarom! Een houten keuken geeft de ruimte een warme uitstraling en is erg veelzijdig. Wanneer je op zoek bent naar een houten keuken, bekijk dan zeker een houten keuken, of een keuken met houten onderdelen. Een volledig houten keuken is prachtig, maar ook losse houten onderdelen zoals een houten keukenblad staat prachtig. DEBA heeft een ruim assortiment keukens, en kan ook zeker helpen bij het vinden van jouw nieuwe houten keuken.

Maak een afspraak

Hout in veel verschillende keuken stijlen

Een tijd geleden stond een houten keuken voor een keuken in landelijke stijl. Echter past hout nu in alle keukenstijlen. Zo staat hout prachtig in contrast met de industriële keukenstijl, en geeft hout een warme touch aan een moderne keuken. De toevoeging van hout is dus in iedere keuken een goede keuze. De keuken is een ruimte waar je heerlijk kan genieten. Een keuken moet praktisch zijn, dus ook een houten keuken. Onze houten keukens zijn behandeld zodat ze onderhoudsvriendelijk zijn, of zijn van een materiaal gemaakt wat 100% lijkt op echt hout. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe houten keuken lang mooi blijft.

Houten keuken bestellen bij DEBA

Wil je graag een houten keuken laten samenstellen op maat van jouw wensen, verwachtingen, budget en beschikbare ruimte? Maak een vrijblijvende afspraak bij een van onze keukenexperts. We ontwerpen jouw droomkeuken en zorgen dat alles tot in de puntjes perfect aan jouw verwachtingen voldoet. Bij DEBA gaan we voor praktische keukens, gemaakt van hoog kwalitatieve materialen. Hierbij zorgen we voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Je nieuwe keuken wordt altijd opgemeten en geplaatst door onze kundige vakmensen. Zo ben je verzekerd van een passende keuken en een snelle installatie. DEBA weet als Belgisch familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring van aanpakken. Toe aan een nieuwe keuken? Of inspiratie opdoen? Maak snel een afspraak!

Hoe gaan we te werk?

 • Advies op maat

  Kom langs in onze toonzaal om jouw wensen en verwachtingen met ons te bespreken. We overlopen de mogelijkheden en onze keukenexperts geven je graag advies op maat.

 • Jouw keukenplan

  We bekijken je plan en afmetingen en kiezen samen de materialen, toestellen en afwerkingsmogelijkheden om tot de keuken van jouw dromen te komen. Een offerte en 3D-plan krijg je er gratis bij.

 • Opmeting

  Er wordt een afspraak gemaakt bij jou thuis om je keuken te laten opmeten door onze eigen keukenexperts. Alle afmetingen worden geverifieerd voor de opmaak van het technisch plan.

 • Finalisatie

  Je wordt in de winkel uitgenodigd om het plan volledig te overlopen, hierbij heb je de mogelijkheid om nog aanpassingen te laten doorvoeren. Vervolgens wordt het definitieve plan opgemaakt en kunnen we overgaan tot de bestelling van jouw keuken.

 • Plaatsing

  Je nieuwe keuken wordt geleverd en geplaatst door onze eigen keukenexperts. We zorgen er steeds dat alles zo vlot en correct mogelijk verloopt. En dan nu tijd om te genieten van jouw droomkeuken!

 • Interesse in een DEBA keuken?

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ook een bezoek aan huis is mogelijk.

  Maak een afspraak

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak

Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.