Hoe kan ik mijn bestelling afhalen?

Terug naar alle vragen

Als alle artikelen van je bestelling voorradig zijn krijg je van ons een berichtje via e-mail en sms dat je je bestelling kunt komen afhalen (tot maximum 3 weken). 

Hierin vind je een link naar onze afsprakenplanner, waar je een moment voor afhaling kunt inplannen. Zo zorgen we ervoor dat alles tijdig klaarstaat in het magazijn, en je niet onnodig hoeft te wachten. Betaal hier ook meteen het resterend saldo en eventuele huurwaarborg indien je gebruik maakt van een huurwagen. 

Indien het resterend saldo en eventuele huurwaarborg voldaan zijn, dan mag je doorrijden naar ons afhaalmagazijn. Rij rechts achter het gebouw. Het afhaalmagazijn staat aangeduid met een grote gele pijl 'afhalingen'. Je kan tot aan de laadkaai rijden indien gewenst.

Moet je toch nog een openstaand saldo betalen? Meld je aan bij de receptie, in de inkomhal van onze winkel. Hier krijg je een afhaalbon mee voor het magazijn. 

Afhalingen kunnen van maandag tot en met zaterdag doorlopend tussen 10u en 18u.

  • Op zondag zijn afhalingen enkel mogelijk tussen 13u en 18u, op afspraak.
  • Dinsdag is de sluitingsdag van de toonzaal, maar het magazijn is dan wel open voor afhalingen. Afhalingen zijn op dinsdag enkel mogelijk op voorwaarde dat het saldo en eventuele huurwaarborg op voorhand betaald is.

 

Zie ook onze blog afspraken voor een vlotte afhaling.

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!