Terug naar het overzicht ›
Gepost op 04 oktober 2019 in DEBA Werkwijze

Afspraken voor een vlotte afhaling

Je hebt iets besteld, en je komt het zelf afhalen. Hoe gaat dit juist in z'n werk? We doen het hier graag uit de doeken, zodat je perfect voorbereid bent.

Afhalingen

 1. We informeren je via e-mail en sms wanneer jouw bestelling klaar is voor afhaling. Daarom is het belangrijk dat je jouw gegevens dubbelcheckt op jouw verkoopovereenkomst.

 2. Indien gewenst kan je een afhaalmoment afspreken via 03 722 92 92 of receptie@debameubelen.be Dan zetten we jouw bestelling tijdig klaar in het afhaalmagazijn, zodat je niet onnodig hoeft te wachten.

 3. Meld je steeds eerst aan bij de receptie, in de inkomhal van onze winkel. Daar kan je het openstaande saldo afrekenen en krijg je vervolgens je betaal- en afhaalbewijsjes mee.
  • Afrekenen kan met cash of Bancontact. OPGELET: op alle betaalkaarten staat er een weeklimiet, ongeacht hoeveel geld er op uw rekening staat. Bij de meeste banken is dit 2500 euro. Neem hiervoor contact op met uw bank, of controleer dit via pc banking, om op de dag van de afhaling problemen te voorkomen.
  • Hou er rekening mee dat je niet meer dan €3.000,- cash kan betalen. 

 4. Je kan met de auto rechts achter het gebouw rijden, waar ons afhaalmagazijn is. Dit staat aangeduid met een grote gele pijl “afhalingen” Je kan tot aan de laadkaai rijden indien gewenst.

 5. Meld je vervolgens met je 2 afhaalbewijsjes aan in het magazijn. De magazijniers zullen je bestelling uit het magazijn halen en je overhandigen. Indien nodig helpen ze je met het inladen.

 6. Afhalingen zijn niet mogelijk op dinsdag, want dan is de winkel gesloten. Op zondag zijn afhalingen enkel mogelijk op afspraak. Op andere dagen kunnen afhalingen doorlopend tussen 10u en 18u. 

  

Huurwagen

 1. Bij aankoop vanaf €500 mag je gratis gebruik maken van een van onze huurwagens.

 2. Je kan bij aankoop van minder dan €500 ook een bestelwagen huren voor €25.

 3. De eerste 100 kilometers (in totaal) zijn steeds inbegrepen. Extra kilometers worden afgerekend aan €0,5/km.

 4. Wanneer je gekozen hebt voor transport met een van onze huurwagens, kan je een afspraak maken via 03 722 92 92 van zodra je onze sms of e-mail kreeg met de boodschap dat je goederen geleverd zijn.

 5. Vergeet zeker je rijbewijs B, identiteitskaart en €250 cash waarborg niet.

 6. Meld je op het afgesproken moment aan bij de receptie, en gelieve het uur van vertrek en aankomst, zoals reeds telefonisch afgesproken, te respecteren. Bij het niet naleven van de afgesproken uren annuleren we de afspraak en rekenen we een forfaitaire kost van €57 aan voor het uitladen van de huurwagen. Je kan de huurwagen kosteloos annuleren tot 48u voor het afgesproken uur.

 7. De huurwagen zal achteraan het gebouw reeds geladen klaar staan. Je kan met de auto tot op de parking achteraan het gebouw rijden, waar je je kan aanmelden. 

 8. Een magazijnier controleert de bestelwagen samen met jou.

 9. Je rijdt rechtstreeks naar het opgegeven leveringsadres, laadt uit, en keert meteen terug naar DEBA. Wees je ervan bewust dat onze huurwagens uitgerust zijn met een Track & Trace systeem. Gelieve ook te letten op de hoogte van de bestelwagen en niet te roken in de wagen.

 10. Zorg ervoor dat de laadruimte volledig leeg is voor je terugkeert naar DEBA. Check of je geen persoonlijke items of lege verpakkingen laat liggen.

 11. Je hoeft niet te tanken.

 12. Boetes bij het overtreden van de verkeersregels zijn voor jouw eigen rekening.

 13. Wanneer je terug bent, wordt de huurwagen nogmaals gecontroleerd op eventuele schade. Wanneer er geen schade is, krijg je de cash waarborg onmiddellijk terug aan de balie van de receptie. In geval van schade wordt de waarborg ingehouden en is er een schadevergoeding van minimum € 750,- (indien enkel schade aan de huurwagen) of €1.500,- (€750 + €750) (indien schade aan de huurwagen en aan derden), ten laste van de huurder.

 14. Indien de voorwaarden niet gerespecteerd worden, wordt de waarborg al dan niet gedeeltelijk ingehouden.

 

Gunther David van de afdeling werken & studeren

Hoi,

Ik ben Gunther van de afdeling werken & studeren. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.