Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Terug naar alle vragen

Online

Online kan je veilig betalen met Bancontact en Mastercard. 

In de winkel

In de winkel kan je betalen met cash (euro), Bancontact, Mastercard en een cadeaubon. 

Cash betalingen zijn mogelijk tot €3.000.

Eco- en consumptiecheques worden niet aanvaard.

Bij levering

Als je goederen bij ons zijn binnengekomen, krijg je een betalingsmail met de vraag om het restsaldo te betalen. Na ontvangst van betaling krijg je een mail om een afspraak te maken voor levering. 

Je kan bij levering op voorhand online betalen met Bancontact en Mastercard. Het saldo van de bestelling dient volledig betaald te worden vooraleer je een afhaal- of leveringsafspraak kan inplannen. Je kan ook cash betalen in de winkel.   

Indien je voor een levering à la carte koos (extra’s bovenop de drempellevering, zoals montage) wordt er per minuut getimed en wordt er ter plaatse enkel met Bancontact afgerekend.

Indien je voor de levering betaalt per overschrijving, kan het tot 5 werkdagen duren alvorens er een mail naar je verstuurd wordt om een afspraak te maken. Vermeld bij betaling de gestructureerde mededeling vermeld op de verkoopovereenkomst. Print het betalingsbewijs af om te tonen aan de monteur. Als je de dag voor levering in onze winkel komt betalen, gelieve dan je betalingsbewijs van onze receptie bij te houden en te tonen aan de monteur.

Je kan betalen op volgende rekeningnummers:
KBC BE51 7350 4117 4262
ING BE16 3930 4150 4874

Kopen op afbetaling

Bij DEBA bieden we je nu de mogelijkheid om je aankopen in termijnen te betalen via Cetelem. Let op: dit is enkel mogelijk in onze winkel en niet online.

Onze medewerkers in de toonzaal helpen je graag verder bij het invullen van de aanvraag met je persoonlijke en financiële gegevens. Na goedkeuring door Cetelem kan je jouw aankoop in termijnen betalen.

Meer info via www.cetelem.be.

 

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!