Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Terug naar alle vragen

Online

Online kun je veilig betalen met Bancontact, Mastercard, Visa, of Paypal.

In de winkel

In de winkel kun je betalen met cash (euro), Bancontact, een cadeaubon, ecocheques/consumptiecheques (Sodexo en Edenred, maar niet bij afprijzingen).

Cash betalingen zijn mogelijk tot €3.000.

Bij levering

Je kunt bij de levering betalen met een bankcheque of met Bancontact (niet met cash, Visa of Mastercard).

Indien je voor een levering à la carte koos (extra’s bovenop de drempellevering, zoals montage) wordt er per minuut getimed en wordt er ter plaatse enkel met Bancontact afgerekend.

OPGELET: op alle betaalkaarten staat er een weeklimiet, ongeacht hoeveel geld er op je rekening staat. Bij de meeste banken is deze weeklimiet 2500 euro. Neem op voorhand contact op met je bank, of controleer dit via mobile banking, om op de dag van de levering problemen te voorkomen.

Indien je voor de levering betaalt per overschrijving, dan vragen we om dat minstens 5 werkdagen voor de levering te doen. Vermeld bij betaling de gestructureerde mededeling vermeld op de verkoopovereenkomst. Print het betalingsbewijs af om te tonen aan de monteur. Als je de dag voor levering in onze winkel komt betalen, gelieve dan je betalingsbewijs van onze receptie bij te houden en te tonen aan de monteur.

Je kunt betalen op de volgende rekeningnummers:
KBC BE51 7350 4117 4262
ING BE16 3930 4150 4874

 

Kopen op afbetaling

Dit is bij ons niet mogelijk. We verwijzen je hiervoor naar de je eigen bank, of de online krediet verstrekker BuyWay (www.buyway.be) of Cetelem (www.cetelem.be).

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!