Wat is een boxspring?

Terug naar alle vragen

Een boxspring is een type bed dat bestaat uit een boxspringonderstel, een matras en vaak ook een topmatras. Het boxspringonderstel is een stevige en ventilerende basis, meestal voorzien van veren, die zorgt voor optimale ondersteuning van het matras. Het matras op een boxspring is meestal dikker en comfortabeler dan een traditioneel matras, en er zijn verschillende soorten matrassen beschikbaar, zoals pocketvering, traagschuim, latex of koudschuim, waardoor je kunt kiezen op basis van jouw voorkeuren en behoeften.

Het topmatras, ook wel de topper genoemd, is een extra laag bovenop het matras die het comfort verder verbetert en de levensduur van het matras kan verlengen. Boxsprings zijn populair vanwege hun comfort en luxe uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, zoals grijs, zwart, blauw, beige en nog veel meer, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij je interieur past. Bovendien bieden boxsprings vaak extra opbergruimte in de boxen onder het bed, wat handig is voor het opbergen van beddengoed en andere spullen. Met hun veelzijdigheid, comfort en stijl zijn boxsprings een populaire keuze voor slaapkamers over de hele wereld

Graag wat hulp bij het zoeken naar de ideale boxspring? Kom gerust langs in onze showroom. Slaap als nooit tevoren met onze deskundige tips!

Foto: Richter Young DesignBoxspring Milo - Antraciet

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Viviane Verheecken van de afdeling verlichting

Hoi,

Ik ben Viviane van de afdeling verlichting. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.