Wat voor nachtkastje bij boxspring?

Terug naar alle vragen

Bij het kiezen van een nachtkastje voor bij je boxspring is het belangrijk dat je let op de hoogte en stijl, zodat het nachtkastje niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aansluit bij je bed en slaapkamerinterieur.

Een boxspring is vaak hoger dan een standaard bed, dus je nachtkastje mag ook wat hoger zijn. Idealiter is de bovenkant van het nachtkastje gelijk aan de bovenkant van je matras. Dit ligt meestal tussen de 60 en 70 centimeter. Zo kun je gemakkelijk bij je spullen zonder dat je je arm ongemakkelijk hoeft uit te strekken.

Qua stijl wil je dat het nachtkastje complementair is aan je boxspring. Ga je voor een moderne look, kies dan voor strakke lijnen en een minimalistisch design. Voor een meer klassieke of romantische stijl kun je kiezen voor een nachtkastje met meer details, zoals sierlijke handgrepen of een zachte bekleding.

Bij DEBA Meubelen vind je een breed assortiment aan nachtkastjes die perfect passen bij diverse stijlen en hoogtes van boxsprings. Of je nu op zoek bent naar een nachtkastje met lades voor extra opbergruimte of een simpel tafeltje voor een lamp en je boek, je vindt bij ons wat je zoekt. En als je hulp nodig hebt bij het kiezen, dan staan onze adviseurs voor je klaar met persoonlijk advies. Zo zorg je ervoor dat je nachtkastje niet alleen praktisch is, maar ook een aanvulling op de sfeer en comfort van je slaapkamer.

Foto: Richter Young Design - Nachtkastje RANDOLF 

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Kelly De Cock van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Kelly van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.