Welke soorten matrassen zijn geschikt voor een boxspring?

Terug naar alle vragen

Een boxspring is een populair type bedframe dat bestaat uit een stevige ondersteuningsbox met daar bovenop een matras. Het is bekend om zijn comfort en stijl, maar het kiezen van het juiste matras voor een boxspring is van groot belang voor een goede nachtrust.

Innerspring matras: Dit type matras bevat spoelen die de belangrijkste ondersteuning bieden. Het past goed bij een boxspring, omdat beide een veerachtige ondersteuning bieden. Het zorgt voor een klassiek en vertrouwd gevoel.

Hybride matras: Hybride matrassen combineren spoelen met schuimlagen. Ze bieden de ondersteuning van een innerspring matras en het comfort van schuim. Deze matrassen werken goed op een boxspring en bieden geweldige drukverlichting.

Schuimmatras: Schuimmatrassen, zoals traagschuim of latex, zijn ook geschikt voor een boxspring. Ze bieden uitstekende lichaamsondersteuning en passen zich aan de contouren van je lichaam aan, wat kan zorgen voor een goede nachtrust.

Luchtmatras: Hoewel minder gebruikelijk, kunnen luchtmatrassen ook worden gebruikt op een boxspring. Ze bieden verstelbare stevigheid en zijn ideaal voor stellen met verschillende voorkeuren.

Bij het kiezen van een matras voor je boxspring is het van belang om rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren, slaaphouding en eventuele gezondheidsproblemen. Probeer verschillende matrastypes uit om te zien welke het beste bij jou past. Een goede combinatie van een boxspring en het juiste matras kan zorgen voor een comfortabele en verkwikkende nachtrust.

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.