Wat zijn de nieuwste trends in wanddecoratie?

Terug naar alle vragen

De muren van je huis zijn niet langer slechts een achtergrond, maar een canvas voor creatieve expressie en persoonlijke verhalen. Een trend die momenteel de overhand neemt, is het gebruik van duurzame en gerecyclede materialen die een verhaal vertellen en milieubewust zijn. Denk aan kunstwerken gemaakt van gerecycled glas of hout, dat een tweede leven krijgt aan je muur.

Een andere opvallende trend is de comeback van textielkunst. Wandtapijten  voegen een rijke textuur toe en brengen een zachte, warme toon in de kamer. Ze combineren prachtig met moderne minimalistische interieurs, waar ze een contrast vormen met strakke lijnen en gladde oppervlakken.

Voor degenen die durven, is er de trend van maximalistisch behang. Grote, levendige patronen en felle kleuren maken van je muur een opvallend kunstwerk. Of het nu een tropisch thema is of geometrische abstractie, deze trend moedigt je aan om groot te dromen en je muren als een meesterwerk te behandelen. DEBA Meubelen heeft veel decoratie om jouw huis aan te kleden volgens de nieuwste trends!

Foto: Zuiver - Wanddecoratie ZUIVER - Beige

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Terry Demeulemeester van de afdeling decoratie

Hoi,

Ik ben Terry van de afdeling decoratie. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.