Hoe eetkamerstoelen combineren?

Terug naar alle vragen

Bij het combineren van eetkamerstoelen draait het allemaal om het vinden van de juiste balans tussen comfort, stijl en functionaliteit. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kiezen van de perfecte combinatie voor jouw eetruimte:

  • Consistentie in ontwerp: Kies stoelen die een gemeenschappelijk designelement delen, zoals kleur, materiaal of vormgeving. Dit zorgt voor een samenhangende look, zelfs als de stoelen zelf verschillen.

  • Speel met kleur: Durf te variëren met kleuren, maar houd het palet beperkt om een harmonieus geheel te creëren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende tinten van dezelfde kleur.

  • Verschillende stijlen: Combineer moderne met vintage stoelen voor een eclectische mix. Zorg ervoor dat één stijl domineert voor eenheid.

  • Uniformiteit in verschillen: Als je verschillende stoelen kiest, zorg dan dat ze allemaal ongeveer dezelfde grootte en hoogte hebben, zodat iedereen comfortabel aan tafel zit.

  • Accentstoelen: Plaats aan de uiteinden van de tafel opvallende stoelen om een statement te maken en de tafelsetting te definiëren.

Bij DEBA Meubelen vind je een breed assortiment aan eetkamerstoelen die je kunt mixen en matchen. Of je nu gaat voor een uniforme set of een gedurfde mix, zorg ervoor dat je stoelen kiest die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel zitten, zodat je nog jarenlang van je eetruimte kunt genieten.

Foto: Eetkamerstoel BLACKWOOD - Walnut

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Luc Gdpr van de afdeling wonen

Hoi,

Ik ben Luc van de afdeling wonen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.