Hoe ver nachtkastje van bed?

Terug naar alle vragen

Bij het plaatsen van een nachtkastje naast je bed is het belangrijk dat je rekening houdt met zowel functionaliteit als comfort. Het nachtkastje moet dichtbij genoeg zijn om gemakkelijk bij je spullen te kunnen, zoals je telefoon, een glas water of je wekker, maar ook weer niet zo dichtbij dat je je er gemakkelijk aan kunt stoten wanneer je slaapt of uit bed stapt.

Een goede vuistregel is om het nachtkastje ongeveer 2 tot 5 centimeter van het bed af te zetten. Dit zorgt voor voldoende ruimte om je beddengoed netjes te houden en voorkomt dat het nachtkastje in de weg staat. Als je een verstelbaar bed hebt, wil je misschien iets meer ruimte laten, zodat je het bed vrij kunt verstellen zonder dat het nachtkastje in de weg zit.

Bij DEBA Meubelen vind je diverse stijlen en maten nachtkastjes die passen bij jouw specifieke behoeften en de inrichting van je slaapkamer. Of je nu op zoek bent naar een nachtkastje met lades voor extra opbergruimte of een eenvoudig tafeltje voor alleen de essentiële zaken, je vindt het in ons assortiment. En als je advies nodig hebt over de positionering of de keuze van je nachtkastje, dan staan onze adviseurs klaar om je te helpen met persoonlijke tips die aansluiten bij jouw situatie. Zo zorg je ervoor dat je nachtkastje niet alleen praktisch is in gebruik, maar ook een harmonieus onderdeel vormt van je slaapkamer.

Foto: Richter Young Design - Nachtkastje SLEEPY - Wit

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Jan Goossens van de afdeling Verkoop

Hoi,

Ik ben Jan van de afdeling Verkoop. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.