Wat is de juiste hoogte voor een nachtkastje?

Terug naar alle vragen

De juiste hoogte voor een nachtkastje is grotendeels afhankelijk van de hoogte van je bed inclusief het matras. Idealiter is de bovenkant van het nachtkastje ongeveer gelijk aan de bovenkant van je matras. Dit maakt het makkelijk om vanuit bed spullen te pakken of weg te leggen zonder dat je te ver hoeft te reiken.

Gemiddeld ligt de hoogte van een nachtkastje tussen de 40 en 70 centimeter. Heb je een boxspring of een bed met een hoge matras, dan kies je best voor een nachtkastje aan de hogere kant van dit spectrum.

Bij DEBA Meubelen vind je nachtkastjes in verschillende stijlen en hoogtes, zodat je altijd een nachtkastje vindt dat perfect bij jouw bed past. En als je twijfelt over de juiste hoogte, staan onze medewerkers klaar om je te adviseren met professioneel advies, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo zorg je voor een harmonieuze en praktische inrichting van je slaapkamer.

Foto: Kave Home - Nachttafel OCTAVIA - Essen multiplex

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Greetje Meersman van de afdeling maatwerk

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling maatwerk. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.