Wat is een barkast?

Terug naar alle vragen

Een barkast is een speciaal ontworpen meubelstuk voor het opbergen van dranken, glazen en baraccessoires. Het bevat vaak vakken en planken om flessen alcohol, mixdrankjes, glazen en cocktailgerei georganiseerd en binnen handbereik te houden. Een barkast voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan je interieur en is ideaal voor het hosten van feestjes en etentjes waardoor het een stijlvol en functioneel meubelstuk is voor je huis.

Barkasten zijn meestal compact en goed georganiseerd, wat ze perfect maakt voor het creëren van een speciale plek voor onder andere dranken in je huis. Ze kunnen variëren in stijl, van modern en strak tot klassiek en vintage, waardoor je kunt kiezen welke het beste bij je interieur past.

Wat een barkast echt onderscheidt, is de combinatie van functionaliteit en esthetiek. Naast het handig opbergen van dranken en barbenodigdheden, voegt een goed ontworpen barkast een vleugje elegantie en gastvrijheid toe aan je huis. Het is een centrale plek waar je gasten kunt uitnodigen om te genieten van heerlijke drankjes en gezelschap, waardoor het een waardevolle toevoeging is voor sociale gelegenheden.

Foto: Dutchbone - Barkast YASU - Beige

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Jan Goossens van de afdeling Verkoop

Hoi,

Ik ben Jan van de afdeling Verkoop. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.