Hoe maak ik een kleine keuken functioneel en stijlvol?

Terug naar alle vragen

In een kleine keuken is elke vierkante centimeter van belang. Begin met multifunctionele meubels, zoals een uitschuifbare eettafel of een keukeneiland op wielen dat zowel als werkruimte als extra opslag dient. Hangende rekken en magnetische messenhouders benutten de verticale ruimte en houden je aanrecht vrij.

Kies voor open planken of glazen kastdeuren om de ruimte groter te laten lijken, terwijl je je mooiste servies en keuken accessoires tentoonstelt. Het kleurenschema speelt ook een cruciale rol; lichte kleuren reflecteren het licht beter en maken de ruimte visueel groter. Voeg hier en daar levendige accenten toe voor een stijlvolle touch, zoals kleurrijke tegels voor de spatwand of unieke handgrepen en knoppen op de kastjes. Heb je advies nodig? Kom langs in onze ruime keuken toonzaal en laat je adviseren door onze keukenexperts! Zo weet je zeker dat jouw kleine keuken het beste benut wordt!

Foto: Perfecta - Uitschuifbare ronde tafel WACKO - Marmerlook/antraciet

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Lieve Van Poucke van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Lieve van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.