Hoe diep moet een schoenenkast zijn?

Terug naar alle vragen

De ideale diepte van een schoenenkast kan variëren afhankelijk van de grootte en stijl van de schoenen die je wilt opbergen, evenals de beschikbare ruimte in je huis. Over het algemeen worden schoenenkasten ontworpen met een diepte van ongeveer 30 tot 40 centimeter.

Als je voornamelijk platte schoenen zoals sneakers, sandalen of slippers hebt, is een diepte van 30 tot 35 centimeter meestal voldoende. Dit biedt voldoende ruimte om schoenen netjes naast elkaar te plaatsen zonder veel verspilde ruimte.

Voor schoenen met hakken, laarzen of grotere modellen kan een diepere kast van 40 centimeter nuttiger zijn, omdat deze schoenen meer ruimte in de diepte nodig hebben om goed te passen. Sommige kasten bieden ook verstelbare planken, zodat je de ruimte kunt aanpassen aan verschillende soorten schoenen.

Het is belangrijk om ook rekening te houden met de beschikbare ruimte in de kamer waar je de schoenenkast wilt plaatsen. Meet zorgvuldig de ruimte om ervoor te zorgen dat de kast goed past en gemakkelijk toegankelijk is.

Kortom, de ideale diepte van een schoenenkast varieert afhankelijk van de schoenen die je hebt en de beschikbare ruimte. Over het algemeen ligt de diepte tussen 30 en 40 centimeter, maar het is het beste om je specifieke behoeften en beschikbare ruimte in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste diepte voor jouw schoenenkast.

 

Foto: Tenzo - Schoenenkast LIPP - Shadow Black

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Annoesjka De Vos van de afdeling Receptie

Hoi,

Ik ben Annoesjka van de afdeling Receptie. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.