Hoe kan ik de levensduur van mijn meubels verlengen en slijtage minimaliseren?

Terug naar alle vragen

Het behouden van meubels en het verminderen van slijtage is van vitaal belang om hun levensduur te verlengen en hun schoonheid te behouden. Begin met regelmatig onderhoud, zoals het oliën van houten meubels zoals houten tafels en en houten stoelen en het regelmatig reinigen van gestoffeerde meubels.

Zorg ervoor dat je meubels niet direct aan fel zonlicht worden blootgesteld, gebruik beschermende onderzetters en vermijd overbelasting. Vermijd scherpe voorwerpen in de buurt van je meubels en zorg voor een stabiele omgeving met een constante temperatuur en luchtvochtigheid.

Tot slot, verplaats je meubels met zorg door ze op te tillen om zowel krassen op de vloer als beschadiging aan de meubels te voorkomen. Door deze praktische tips te volgen, kun je de levensduur van je meubels maximaliseren en ervoor zorgen dat ze er altijd op hun best uitzien, wat resulteert in zowel kostenbesparingen als een aangename woonomgeving.

Foto: Kave Home - Tafel ALAIA - Acaciahout

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Kelly De Cock van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Kelly van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.