Welke maat relaxfauteuil moet ik kiezen?

Terug naar alle vragen

Bij het kiezen van de juiste maat relaxfauteuil is het belangrijk dat je let op zowel je lichaamslengte als je comfortvoorkeuren. Hier zijn enkele richtlijnen om de juiste maat te bepalen:

  • Zitdiepte en zithoogte: zorg ervoor dat je voeten plat op de grond kunnen rusten terwijl je rug goed tegen de rugleuning van de fauteuil leunt. De zithoogte moet passen bij de lengte van je benen.
  • Breedte van de zitting: kies een breedte waarbij je comfortabel kunt zitten zonder dat de armleuningen je bewegingsvrijheid beperken.
  • Rugleuning: de rugleuning moet hoog genoeg zijn om je hele rug te ondersteunen, met een ideale ondersteuning voor de nek als je van plan bent regelmatig in de fauteuil te relaxen.
  • Extra functies: sommige relaxfauteuils bieden extra functies zoals verstelbare rugleuningen en voetensteunen. Overweeg of deze functies belangrijk zijn voor jouw comfort en zorg ervoor dat deze gemakkelijk te gebruiken zijn vanuit elke zithouding.

Foto: Recor - Elektrische relaxfauteuil CORRIDO COMPACT - Ivoor leder

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.