Wat zijn de beste tips voor het inrichten van een gastenkamer?

Terug naar alle vragen

Het inrichten van een gastenkamer draait allemaal om het creëren van een warme, uitnodigende ruimte die comfort en gemak biedt aan je gasten. Begin met een comfortabel bed voorzien van hoogwaardig beddengoed. Zorg voor extra kussens en dekens om je gasten de mogelijkheid te geven hun slaapomgeving naar wens aan te passen.

Een nachtkastje met een lamp, wekker, en een selectie van boeken of tijdschriften is zowel praktisch als attent. Overweeg ook het toevoegen van een klein bureau of een comfortabele stoel, zodat gasten een plek hebben om te werken of te lezen.

Zorg voor voldoende opbergruimte voor kleding en persoonlijke items, zoals een lege kast of een ladekast. Het toevoegen van een spiegel is niet alleen functioneel, maar helpt ook om de ruimte groter te laten lijken.

Kleine extraatjes zoals verse bloemen, WiFi-informatie, en een welkomstmand met snacks, water, en toiletartikelen laten zien dat je aan alles hebt gedacht om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.