Hoeveel stoelen aan een ronde tafel 130 cm?

Terug naar alle vragen

Bij het kiezen van het aantal stoelen voor een ronde tafel met een diameter van 130 centimeter, is het belangrijk om zowel comfort als ruimte-efficiëntie in gedachten te houden. Voor een tafel van deze grootte kun je comfortabel zes stoelen plaatsen zonder dat het te krap wordt. Dit zorgt ervoor dat elke gast genoeg ruimte heeft om te zitten en op te staan zonder dat anderen hoeven te verschuiven.

Bij DEBA Meubelen vind je een breed assortiment aan stoelen die perfect passen bij een ronde tafel van 130 cm. Of je nu op zoek bent naar strakke, moderne ontwerpen of meer traditionele stijlen, je kunt de stoelen vinden die bij jouw smaak en je ruimte passen. Het is ook slim om stoelen te kiezen die qua hoogte en breedte goed onder je tafel passen, zodat je ze gemakkelijk kunt aanschuiven wanneer ze niet in gebruik zijn.

Als je twijfelt over de beste opstelling of het juiste aantal stoelen voor jouw tafel, dan staan de experts van DEBA Meubelen klaar om je te helpen met persoonlijk advies. Ze kunnen je ook helpen met het uitproberen van verschillende stoelen bij een tafel van vergelijkbare grootte in de showroom, zodat je zelf kunt ervaren hoeveel ruimte je hebt en wat het beste werkt voor jouw eetruimte.

Foto: Maxfurn - Ronde tafel CARMA - Lamalux mango

 

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Murvet Atakan van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Murvet van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.