Hoeveel stoelen aan ovale tafel 180 cm?

Terug naar alle vragen

Voor een ovale tafel van 180 centimeter lang kun je, afhankelijk van de breedte en het ontwerp van de stoelen, meestal zes tot acht stoelen plaatsen. Zes stoelen passen comfortabel zonder dat iemand krap zit. Wil je echter acht stoelen rond je tafel, dan is het belangrijk om te kiezen voor slankere modellen om te voorkomen dat het te vol wordt.

Bij DEBA Meubelen vind je diverse eetkamerstoelen die zowel qua stijl als formaat passen bij een ovale tafel van 180 cm. Het is aan te raden om stoelen te selecteren die niet te breed zijn, zodat je ze gemakkelijk kunt aanschuiven en er voldoende doorloopruimte overblijft. Ook is het slim om te letten op armleuningen; met eetkamerstoelen zonder armleuningen kun je vaak meer stoelen rond de tafel plaatsen.

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste stoelen voor jouw ovale tafel, staan de adviseurs van DEBA Meubelen voor je klaar met professioneel advies. Zij kunnen je helpen met het vinden van de perfecte match, zodat je zowel stijl als functionaliteit in je eetruimte brengt. En met de mogelijkheid om de stoelen en tafels in de showroom uit te proberen, kun je zelf ervaren hoe het zit en hoeveel ruimte je hebt. Zo maak je altijd een keuze waar je blij van wordt.

Foto: Maxfurn - Ovale tafel CHERRY

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Greetje Meersman van de afdeling slapen

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling slapen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.