Hoeveel stoelen aan ronde tafel 150 cm?

Terug naar alle vragen

Aan een ronde tafel met een diameter van 150 cm kun je comfortabel zes tot zeven stoelen plaatsen. Dit hangt natuurlijk af van de grootte en stijl van de stoelen die je kiest. Voor maximale comfort, zonder dat de stoelen elkaar raken of het te krap wordt, is zes stoelen ideaal.

Bij DEBA Meubelen vind je een breed assortiment aan stoelen die perfect passen bij een ronde tafel van 150 cm. Of je nu gaat voor stoelen met een slank design om ruimte te besparen of voor stoelen met armleuningen voor extra comfort, je vindt bij DEBA Meubelen wat je zoekt.

Het is belangrijk om rekening te houden met de beenruimte en de ruimte die je nodig hebt om comfortabel te zitten en op te staan. Als je kiest voor stoelen met armleuningen, zorg er dan voor dat deze onder de tafel passen, zodat je de stoelen volledig kunt aanschuiven.

Voor persoonlijk advies en om het assortiment te bekijken, kun je altijd terecht in de showroom van DEBA Meubelen. De adviseurs helpen je graag met het vinden van de perfecte stoelen voor jouw ronde tafel, zodat je een harmonieuze en functionele eetruimte creëert.

Foto: Zuiver - Ronde tafel LOTUS - Eik fineer

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Gunther David van de afdeling werken & studeren

Hoi,

Ik ben Gunther van de afdeling werken & studeren. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.