Hoe groot moet een ronde tafel zijn voor 8 stoelen?

Terug naar alle vragen

Als je een ronde tafel zoekt voor acht personen, is het belangrijk om zowel comfort als grootte in acht te nemen. Voor acht stoelen heb je een tafel nodig met een diameter van minimaal 150 tot 180 centimeter. Dit zorgt ervoor dat iedereen genoeg ruimte heeft om comfortabel te zitten en dat er voldoende plaats is voor borden, glazen en serveerschalen.

Bij DEBA Meubelen vind je een assortiment aan ronde tafels die perfect zijn voor grotere groepen. Een centrale voet kan bij een ronde tafel voor acht personen bijzonder handig zijn, omdat dit meer beenruimte biedt en het makkelijker maakt om de eetkamerstoelen rond de tafel te schikken zonder dat iemand last heeft van tafelpoten.

Denk bij het kiezen van een ronde tafel ook aan de ruimte in je eetkamer of keuken. Je wilt rondom de tafel minstens 75 tot 90 centimeter vrije ruimte hebben om stoelen naar achteren te kunnen schuiven en om comfortabel rond de tafel te kunnen lopen. Bij DEBA Meubelen kun je terecht voor persoonlijk advies en helpen we je graag bij het vinden van de perfecte ronde tafel die past bij jouw ruimte en stijl. Vergeet niet om de afmetingen van de tafel te controleren in relatie tot de beschikbare ruimte in je huis, zodat je een harmonieuze en functionele eet omgeving creëert.

Foto: Perfecta - Tafel WACKO - Naturel/Zwart

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Lieve Van Poucke van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Lieve van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.