Hoe groot tuintafel 6 personen?

Terug naar alle vragen

De grootte van een tuintafel voor zes personen wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de ruimte die je hebt, de vorm van de tafel en de mate van comfort die je wilt bieden. Over het algemeen wordt aanbevolen dat een tuintafel voor zes personen een breedte heeft van ongeveer 150 tot 180 centimeter en een lengte van ongeveer 90 tot 100 centimeter.

Deze afmetingen zorgen ervoor dat elke persoon voldoende ruimte heeft om comfortabel te zitten en gemakkelijk toegang heeft tot gerechten en drankjes op de tuintafel. De breedte van de tafel is vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende elleboogruimte is tussen de gasten zonder dat ze te ver van elkaar verwijderd zijn.

Naast de grootte van de tafel is het belangrijk om rekening te houden met de vorm. Rechthoekige tafels zijn vaak praktisch voor het plaatsen van stoelen aan alle zijden, terwijl vierkante of ronde tuintafels een gezelligere sfeer kunnen creëren maar mogelijk meer ruimte innemen.

Houd ook rekening met de beschikbare ruimte in je tuin of terras. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om comfortabel om de tafel te bewegen en stoelen naar achteren te schuiven.

Uiteindelijk is het belangrijk om te overwegen hoe je de tafel zult gebruiken en welk comfortniveau je wilt bieden aan je gasten. Door rekening te houden met deze factoren, kun je de ideale grootte en vorm van een tuintafel voor zes personen kiezen die perfect past bij je tuin en je behoeften.

Foto: Kave Home  - Uitschuifbare tuintafel ZALTANA - Wit

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Murvet Atakan van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Murvet van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.