Waar zet je een vloerlamp?

Terug naar alle vragen

Een vloerlamp is een veelzijdig verlichtingselement dat zowel functioneel als decoratief kan zijn. Bij het plaatsen van een vloerlamp is het belangrijk om na te denken over waar je licht nodig hebt en hoe de lamp het beste past in je interieur.

Als je een leeshoek wilt creëren, plaats dan een vloerlamp naast een comfortabele stoel of bank. Zorg ervoor dat de lamp hoog genoeg is om over je schouder licht te werpen op je boek of tijdschrift, zonder dat het licht direct in je ogen schijnt.

In de woonkamer kan een vloerlamp naast de bank of achter een hoeksalon geplaatst worden om sfeerverlichting te bieden. Dit is ideaal voor avonden waarop je een zachte gloed in de kamer wilt zonder de hoofdverlichting aan te doen.

Een vloerlamp kan ook een statement maken in een lege hoek van een kamer, waardoor de ruimte gevuld wordt en de aandacht wordt getrokken. Kies een lamp met een opvallend design of een unieke lampenkap om een kunstzinnige touch aan je ruimte toe te voegen.

In de slaapkamer kan een vloerlamp dienen als leeslamp of als alternatief voor harde plafondverlichting. Plaats hem naast of tegenover je bed voor een gezellige sfeer.

Bij DEBA Meubelen vind je een breed assortiment aan vloerlampen die passen bij elke stijl en behoefte. Of je nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging of een opvallend designstuk, je vindt bij ons de perfecte vloerlamp om je ruimte te verlichten en te verrijken. En als je hulp nodig hebt bij het kiezen, staan onze adviseurs altijd klaar om je te helpen met persoonlijk advies.

Foto: Kave Home - Vloerlamp CIANA - Zwart

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Greetje Meersman van de afdeling maatwerk

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling maatwerk. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.