Wat kost een zetelbed?

Terug naar alle vragen

De kosten van een zetelbed variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit, het ontwerp en de grootte van het zetelbed. Over het algemeen zijn er zetelbedden verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, variërend van betaalbare opties tot meer luxe modellen. Eenvoudige zetelbedden met een basisframe en eenvoudige bekleding kunnen beginnen bij ongeveer €300 tot €800. Als je op zoek bent naar meer functionaliteiten, zoals opbergruimte of een hoogwaardige matras, dan kunnen de kosten oplopen tot €1000 tot €3000 of zelfs meer, afhankelijk van het merk en de kenmerken.

Het is belangrijk om bij het kiezen van een zetelbed rekening te houden met je budget, maar ook met de kwaliteit en duurzaamheid van het zetelbed, aangezien een zetelbed een investering is voor jarenlang gebruik. We raden het aan om verschillende opties te vergelijken, reviews te lezen en het zetelbed indien mogelijk uit te proberen in onze toonzaal om de beste keuze te maken die past bij jouw wensen en budget. Met het juiste zetelbed voeg je niet alleen een comfortabele zitplek toe aan je interieur, maar ook een handige slaapoptie voor gasten of voor jezelf.

Met andere vragen kun je steeds terecht in onze showroom. Of raadpleeg de chat-functie op onze website. Ons DEBA-team helpt je graag verder! 

Foto: Richter Young Design - Zetelbed Faith - Donkergrijs

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Jade De Bock van de afdeling Verkoop

Hoi,

Ik ben Jade van de afdeling Verkoop. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.