Hoe kies ik de juiste stof voor mijn zetel?

Terug naar alle vragen

Bij het selecteren van de perfecte stof voor je zetel zijn er verschillende belangrijke overwegingen die je moet maken om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt!

Ten eerste is duurzaamheid een cruciaal aspect. Als je een druk huishouden hebt, huisdieren hebt of gewoonweg van plan bent je zetel intensief te gebruiken, is het verstandig om stoffen te overwegen zoals microvezel of geweven polyester, omdat ze bekend staan om hun slijtvastheid en langdurige prestaties. Ze zijn minder vatbaar voor slijtage door dagelijks gebruik en gemakkelijker schoon te maken in geval van vlekken.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een meer verfijnde uitstraling en bereid bent om wat extra zorg te besteden aan je zetel, kun je overwegen om voor natuurlijke materialen te gaan, zoals een zetel van leder of linnen. Deze materialen voegen een vleugje elegantie en luxe toe aan je woonruimte, maar ze kunnen wat meer onderhoud vereisen en zijn mogelijk gevoeliger voor vlekken, dus wees bereid om ze regelmatig te verzorgen en te reinigen.

Bekijk hier verschillende zetel materialen:

 

Foto: Primavera Furniture - Hoekzetel BELICE - Beige

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Murvet Atakan van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Murvet van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.