Welke zetel in een kleine ruimte?

Terug naar alle vragen

In een kleine ruimte is het essentieel om een zetel te kiezen die zowel comfortabel als ruimtebesparend is. Een compacte loveseat of een tweezitsbank is ideaal voor kleine woonkamers, omdat ze voldoende zitruimte bieden zonder te veel kostbare ruimte in te nemen. Kies voor een zetel met slanke armen en poten om een luchtig en ruimtelijk gevoel te behouden. Een hoekzetel is ook een slimme keuze, omdat het de hoeken van de kamer optimaal benut en je toch een gezellige zitplek biedt.

Ga eventueel voor een multifunctionele zetel, zoals een slaapbank of een zetel met ingebouwde opbergruimte, om gebruik te maken van de beschikbare ruimte op een slimme manier. Daarnaast zijn lichte kleuren en patroonarme stoffen ideaal om de ruimte visueel te vergroten en een open en luchtige sfeer te creëren. Met deze tips kun je een zetel kiezen die perfect past bij jouw kleine ruimte, zonder in te boeten aan comfort en stijl.

Hulp nodig bij het vinden van een zetel die past in jouw ruimte? Neem je afmetingen mee naar onze showroom en dan zoeken we samen een zetel uit die aan al je noden voldoet!

Foto: Easysofa - Love seat CIANA - Terracotta

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.