• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing
2954 reviews

Volledig overtuigd van kwaliteit en advies!

Onze nieuwe keuken voldoet aan alle verwachtingen. Vanaf ons eerste bezoek kregen we een correcte en eerlijke uitleg van verkoper Christoph, hij gaf ons professioneel advies in alle rust zonder opdringerigheid. Uiteindelijk onze keuken aan een zeer goede prijs gekocht! De plaatsing van onze keuken was dik in orde. Er bestaan nog stielmannen, en DEBA Keukens heeft ze in huis! Kortom: zeer zeker een aanrader, duidelijkheid, zeer goede prijzen en vriendelijke mensen.

Familie Mettepenningen

Moderne keuken in hout en wit

Deze moderne, charmante keuken met een hedendaags design is een prachtige keuken die praktisch is ingericht. Een goede compacte inrichting zorgt immers voor een vlot en gestroomlijnd proces tijdens het koken. De houtkleurige fronten en witte accenten in de keuken zorgen voor een licht en ruim gevoel. 

Met luxetoestellen van Whirlpool is deze keuken tot in het detail voorzien. Een combi-, en heteluchtoven werd hier gecombineerd met een ingebouwde afzuigkap in de luifel. Deze toestellen zorgen voor een duurzame eetruimte waar je erg lang geniet van hebt. Een garantie op kwaliteit!

Het werkblad bestaat uit robuuste laminaat dat tegen een stootje kan. Deze werd afgewerkt in een halifax eiken kleur. Dit in combinatie met de warme, witte fronten zorgt voor een gezellig geheel.

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.