• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing
2960 reviews

Moderne, industriële keuken

Keuken Bali is een moderne en stoere topkeuken met een industriële look. De prachtige combinatie van warm eikenhout met zwart creëert een uniek gevoel. Het keukeneiland en de uitgebreide kastenwand zorgen voor een geheel waar je na het koken eigenlijk nog uren wil blijven vertoeven. In keuken Bali wordt gepraat, gegeten, gedronken en geklonken. Praktisch én uitermate stijlvol, maar vooral: volledig naar jouw wens samengesteld.

Keuken Bali

Keuken Bali is een moderne keuken waar zwart en hout centraal staan. Het zwart werkblad en de zwarte kasten vormen een prachtig geheel met het houten tafelblad en de houten deuren. De zitplaatsen aan het keukeneiland zorgen voor extra gezelligheid. Zo vormt keuken Bali een prachtige, moderne keuken die volledig beantwoord aan de laatste keukentrends. Een zwarte keuken met hout kopen is dus een goed idee als je voor een nieuwe keuken gaat. Bovendien is deze moderne keuken volledig ingericht met kasten, Bauknecht toestellen, sanitair en eiland met zitplaatsen.

Stel jouw eigen Bali keuken samen met hulp en advies van onze keukenexperts.

*Vanaf-prijs excl. BTW, levering en plaatsing is €17.999,- Voor een volledige offerte kan je terecht bij de verkopers in de toonzaal.

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.