• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing
2954 reviews

Wat een fantastische keuken, we zijn er heel blij mee!

Bij Deba Keukens binnengestapt en met een goed gevoel weer buiten gestapt. We zijn overtuigd van Christoph zijn kunde, zijn passie en de kwaliteit van de keukens en staan 100% achter ons ontwerp. De communicatie verliep vlekkeloos en we voelden ons begrepen omdat Christoph zijn tijd nam om alles uitgebreid te bespreken. We zijn heel gelukkig met het eindresultaat!

Familie Verstraeten

Bij de familie Verstraeten hebben we de keuken Bergen gerealiseerd, een toonbeeld van strakke vormgeving met een Scandinavische toets. De keukendeuren stralen warmte uit met hun zachte houtkleur, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat in deze culinaire oase.

Het pronkstuk van deze keuken is het keramisch werkblad in Dekton met een verfijnde marmeren structuur. Dekton staat bekend om zijn buitengewone krasbestendigheid, waardoor dit werkblad niet alleen een esthetisch hoogstandje is, maar ook een duurzame keuze voor dagelijks gebruik. Bovendien biedt Dekton tal van andere voordelen, zoals hittebestendigheid, vlekbestendigheid en een eenvoudig onderhoud, waardoor het perfect past in een moderne en functionele keukenomgeving.

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.