• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing
2951 reviews

Warme en tijdloze keuken in hout

Christoph luisterde goed naar onze bedenkingen en geen enkel detail werd vergeten! Wijzigingen groot of klein, de verkoper is pas tevreden als hij tevreden klanten voor zich ziet. Wij konden op onze beiden oren slapen en hadden het volste vertrouwen in het eindresultaat. En van dat resultaat kunnen wij nu volop genieten, wat een prachtkeuken!

Familie Van Lokeren

Ontdek Keuken Helsinki, een warme en tijdloze keuken die speciaal is ontworpen voor de familie Van Lokeren. Met zijn landelijke uitstraling en knusse houtdecor ademt deze keuken een rustieke charme die perfect past bij het gezinsleven. Het gebruik van een dekton werkblad en spatwand voegt niet alleen een eigentijdse touch toe, maar biedt ook ongekende duurzaamheid en weerstand tegen krassen, vlekken en hitte.

De keuze voor gunmetal voor zowel de spoelbak als de kraan geeft Keuken Helsinki een stoere uitstraling, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor praktisch gebruik. Dekton staat niet alleen bekend om zijn stijlvolle look, maar ook om zijn eenvoudige onderhoud, waardoor het de ideale keuze is voor een druk huishouden. Keuken Helsinki nodigt uit tot gezelligheid en culinaire avonturen, waardoor het de favoriete plek wordt voor de familie Van Lokeren om samen te komen en te genieten van heerlijke maaltijden.

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.