• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing
2954 reviews

Landelijke keuken met een charmant gevoel

Met de prachtige keuken Provence haal je een charmant, landelijk gevoel in huis. Deze keuken met eiland bevat een werkblad in bronskleur, en combineert dit met ingebouwde kasten in landelijke stijl. De kroonlijst, schouw en ingebouwde verlichting maken het plaatje volledig af. Uiteraard is keuken Provence ook voorzien van de beste apparatuur!

Keuken Provence

Keuken Provence is een bijzonder charmante, landelijke keuken. Deze keuken met eiland bevat een werkblad in bronskleur, en combineert dit met ingebouwde kasten met zijdematte fronten in een klassieke stijl. De unieke kroonlijst, schouw en ingebouwde sfeerverlichting vervolledigen deze opstelling. Keuken Provence ook voorzien van de beste apparatuur, zoals een combi oven, ingebouwde kasten, luxe koelkast en een inductievuur.

Hiernaast heb je ook wondermooie details zoals de spoelbak en kraan in graniet, en het werkblad van het keukeneiland komt dan weer in een prachtige bronzen kleur. Ook een opvallende kroonlijst werd voorzien, zo is de afwerking extra elegant.

Keuken Provence is dé oplossing voor een liefhebber van landelijke, klassieke stijl die ook van alle comfort wil genieten in zijn of haar keuken. Stel zelf jouw ideale keuken samen bij onze experts in de showroom!

 

*Vanaf-prijs excl. BTW, levering en plaatsing is €18.500- Voor een volledige offerte kan je terecht bij de verkopers in de toonzaal. 

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.