• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing

Donkere keuken met eiland en tafel

Op zoek naar een praktische keuken die dé eyecatcher van je woning wordt? Dan heb je met deze impressionante keuken Sofia jouw match gevonden. De combinatie van de donkere houtstructuur met het moderne design zorgt voor een unieke parel. Comfort en gebruiksgemak gegarandeerd, daar staan we garant voor bij DEBA Keukens.

Keuken Sofia

Keuken Sofia is afgewerkt met een donkere houtstructuur, zowel voor de keukenkasten als voor het eiland. Een mooi contrasterend werkblad in keramiek travertin en bijpassende spatwand in composiet zorgen voor een uniform geheel. De uittrekbare kraan en spoelbak in gunmetal versterken het stoere karakter van deze moderne keuken. Het eiland met tafel creëert extra opbergruimte én zitplaatsen. In het eiland werd een panorama kookvuur met geïntegreerde dampkap geïnstalleerd, voor een open gevoel en extra gebruiksgemak. Zo maak je altijd deel uit van het gezinsleven, ook als je een heerlijk menu aan het voorbereiden bent.

Stel jouw eigen Sofia keuken samen met hulp en advies van onze keukenexperts.

Keuken Sofia heb je voor €19.999,- Deze prijs is de vanaf-prijs excl. BTW, levering en plaatsing. Voor een volledige offerte kan je terecht bij de verkopers in de toonzaal.

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.